Goldman Sachs vergroot belang in ACS

Gepubliceerd op 10 juli 2020 om 13:35

Afgelopen woensdag kondigde Goldman Sachs een verhoging van haar belang in Actividades de Construccion y Servicios SA (ACS) aan. De Amerikaanse investeringsbank verklaarde op 2 juli nog dat het 3% van de aandelen in ACS in de portefuille had en dat belang is nu meer dan verdubbeld naar 6,89%.

Florentino Pérez, ook president van Real Madrid, blijft de belangrijkste aandeelhouder van ACS, met 12,68%,  Alberto Cortina en Alberto Alcocer hebben 9,05%, Goldman Sachs heeft nu 6,89%, Société Générale 5,32% en het Amerikaanse BlackRock heeft een participatie van bijna 5%. Ook bezit ACS zelf 8,46% van de aandelen, het hoogste percentage eigen aandelen dat ze in haar geschiedenis in bezit heeft gehad. In totaal hebben deze investeerders dus ongeveer 47% van alle aandelen in handen, iets wat in mijn ogen vertrouwen geeft voor de toekomst. 

Als we naar de grafiek met de daily candles kijken zien we dat er op dit moment eigenlijk weinig gebeurt, de koers loopt een beetje zijjwaarts rond de 50MA met als bodem op korte termijn €21.65 en als weerstand op korte termijn de zone rond de €25.00.

Op het moment dat ik dit artikel schrijf staat de koers van ACS op €23.53 een plus van bijna 3%.

 

Succes en fijn weekend alvast!

 

Suso.

KlussenKlussen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Guus
3 jaar geleden

Heel interessant