Arrowhead Pharmaceuticals (ARWR)

Gepubliceerd op 27 juni 2020 om 18:48

Arrowhead Pharmaceuticals Inc. is een farmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van geneesmiddelen voor ziekten met een genetische basis, gekenmerkt door de overproductie van een of meer eiwitten.

In de pipeline hebben ze onder andere medicijnen voor lever- en longaandoeningen maar ook werken ze samen met Johnson & Johnson in de ontwikkeling van een medicijn tegen hepatitis B (Phase 2). En natuurlijk net als alle farmaceutische bedrijven zijn ze op het moment ook bezig met het ontwikkelen van een medicijn om het Coronavirus aan te pakken. 

Donderdagmiddag kocht ik net voor het slot wat aandelen. De koers sloot op day-high boven de toppen van april, maar nog belangrijker in mijn ogen was het slot boven 200MA, wat in april ook de weerstand bleek te zijn. Het zou zomaar kunnen dat het aandeel de gap rond €55 gaat sluiten, in ieder geval lijkt na de daling vanaf €73.50 de weg naar boven weer ingezet. 

Waar de meeste indexen klaar lijken voor een flinke correctie denk ik dat dat ARWR de stijging toch wel door zou kunnen zetten. Afgelopen vrijdag sloot de S&P500, 2,42% lager, daarentegen boekte ARWR 2,46% winst. Er zijn natuurlijk geen garanties daarom heb ik ook bij deze swingtrade een stop loss ingelegd.

 

Succes, fijn weekend en blijf gezond!

 

KlussenKlussen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.