ZOVIO Inc. (ZVO)

Gepubliceerd op 21 mei 2020 om 14:49

Zovio is een onderwijstechnologiebedrijf, zo hebben ze onder andere een e-learningplatform dat toegang biedt tot meer dan 850 zelfstudiecursussen, certificeringen en speciaal samengestelde leerprogramma's, ze bieden een 24/7 bijleservice aan waarbij studenten online gekoppeld worden aan docenten die hen binnen 30 seconden kunnen helpen met meer dan 300 vakken en ook organiseren ze een coderingsbootcamp die webontwikkeling en cyberveiligheidstraining biedt aan studenten die op zoek zijn naar banen in de technische sector.

In deze tijden van de lockdowns door het Coronavirus is natuurlijk vooral het gedeelte van het online studeren interessant. Zo is bijvoorbeeld een aandeel als Zoom Video Communications (ZM), die video conferensies organizeren ,sinds de uitbraak van het virus al meer dan 70% gestegen. Zovio is sindsdien ook al wel wat gestegen maar ik denk dat er zeker nog wel meer ruimte naar boven is.

Als we naar de grafiek kijken zien we dat het op uitbreken staat. Ik verwacht dat het vandaag door zal zetten, zeker nadat er gisteren 3 keer zoveel volume was als het gemiddelde van de afgelopen 3 maanden. Gisteren heeft het zelfs even boven de 3 dollar gestaan maar uiteindelijk sloot het op 2.68.

Tot de 4 dollar is er eigenlijk geen weerstand meer, dus ruimte voor een stijging van 50%. Ook staat er tussen de 3.55 en 3.82 nog een Gap open, het zou zomaar kunnen zijn dat die gesloten gaat worden. Ik heb in ieder geval een koop order ingelegd. 

Succes allemaal.

 

Suso.

 

P.s. leg bij je trades altijd een stoploss in. Hoe mooi het plaatje er ook uit ziet, op de beurs weet je nooit wat er gaan gebeuren. Er hoeft maar een grote jongen op de verkoop knop te drukken en het zakt in elkaar!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.