ACCELL GROUP, gaat verder!

Gepubliceerd op 4 januari 2020 om 20:00

Accell Group NV. (ACCEL) is een in Heerenveen gevestigd bedrijf dat Europese marktleider is in elektrische fietsen. In 2018 verkochten ze ongeveer 1,1 miljoen fietsen met een omzet van meer dan 1 miljard.

Het aandeel zit sinds November 2018 in een uptrend en deze lijkt de komende tijd nog wel even door te zetten. In Nederland is het aandeel op de ASCX verhandelbaar en in de VS op de OTC Market (Over The Counter).

In grafiek 1 met de weekly candles zien we dat de lange termijn moving averages omhoog wijzen en dat de 50MA mooi boven de 150 en de 200MA is gekomen, ook zien we dat er tot de 32 geen weerstand meer is. Nadat de VS afgelopen vrijdag een raketaanval uitvoerde op het vliegveld van Bagdad en daarbij een Iraanse Generaal om het leven brachten was het algemene sentiment op de beurzen niet best.

Zoals we in grafiek 2 kunnen zien wist Accell toch met een mooie groene candle uit te breken en op dayhigh te sluiten, dit is natuurlijk een erg sterk signaal. Het volume was redelijk goed met  bijna het dubbele van het 3 maandelijks gemiddelde, de PSAR is positief en de koers staat inmiddels ook weer boven de 9 EMA, dit zijn voor mij allemaal signalen die zeggen dat er een grote kans is dat de koers nog wel verder zal stijgen.

Al met al ben ik dus positief over dit aandeel en heb daarom ook alvast een Stoplimit Buy Order boven de candle van vrijdag gezet. Op deze manier zal ik mijn order niet binnen krijgen als de koers maandag rood opent. Als ik mijn order wel binnen heb zal ik het natuurlijk gelijk melden in de Chat Box.

Voor nu allemaal een fijn weekend en succes!!

 

Suso.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.